Object

James Cookstraat

James cookstraat

1056SC Amsterdam

€ 2.000

ruler icon 75 m²

ruler icon 3 kamers

Description

Appartement James Cookstraat met TUIN | Baarsjes Amsterdam

Details:

* Oppervlakte: 75m2
* Aantal slaapkamers: 2
* Aantal badkamers: 1
* Oppervlakte TUIN: 30m2
* Oppervlakte berging: 5m2
* Interieur: gestoffeerd
* Werkende delers toegestaan!
* Geen huisdieren of studenten
* Contract B voor 24 maanden maximum
* Beschikbaar: 18-12-2023

Locatie:

De baarsjes is de locatie waar je wilt zitten wanneer je in Amsterdam woont. De wijk barst van de gezellige barretjes, restaurants en winkels, maar is niet zo hectisch als het centrum De verbindingen per tram zijn zeer goed, op 2 minuten lopen is een tram stop waar iedere 5 minuten een tram vertrekt. Het centrum van Amsterdam is tevens op 8 minuten fietsen.

Indeling:

Het appartement is gelegen op de begane grond en is recentelijk gemoderniseerd. Je komt binnen in de hal die toegang verleent tot alle vertrekken. Door de speelse indeling is het geschikt voor een koppel of een singel persoon. De woonkamer OF grote slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en heeft veel licht door de grote raampartij aan de straatkant. De tweede slaapkamer bevind zich in het hart van de woning en is voor goed formaat. De woonkeuken is de EYECATCHER van dit appartement! Door zijn prettige formaat en openslaande deuren naar de strak betegelde tuin van 30m2. De tuin is gericht op het oosten en heeft een schuur van 5m2. De keuken zelf is voorzien van alle gemakken. In de badkamer vind je een inloopdouche.

Opsomming:

Dit appartement is uitermate geschikt voor een stelletje of een single persoon die opzoek is/zijn naar een appartement met TUIN op een toplocatie in de Baarsjes Amsterdam.

Prijs: 2000,- Excl g/w/l.

ENG

Apartment James Cookstraat with GARDEN | Baarsjes Amsterdam

Details:

* Surface area: 75 m2
* Number of bedrooms: 2
* Number of bathrooms: 1
* Surface garden: 30m2
* Surface storage: 5m2
* Interior: upholstered
* Working sharers are allowed.
* No pets or students.
* Contract B for 24 months maximum
* Period: 18-12-2023

Location:

De Baarsjes is the location where you want to be when you live in Amsterdam. The neighborhood is full of cozy bars, restaurants and shops, but is not as hectic as the city center. The connections by tram are very good, a 2-minute walk away is a tram stop where a tram leaves every 5 minutes. The center of Amsterdam is 8 minutes by bike.

Layout:

The apartment is located on the ground floor and has recently been renovated. You enter the hall that gives access to all rooms. The living room OR big bedroom is at the front of the apartment and has lots of light because of the big windows facing the street. The 2nd bedroom is located at the heart of the apartment and has a good size. At the backside you find the EYECATCHER, the huge kitchen with the open doors to the lovely garden of 30m2. The kitchen is fully equipped and the small barn in the garden is 5m2. In the bathroom you will find a walk-in shower.

Summary:

This apartment is ideal for a couple or single person, who is/are looking for an apartment with garden in a prime location in the Baarsjes Amsterdam.

Price: 2000, – Excl g / w / l.

Features

Handover

Ask price

€ 2.000

Offered since

10-03-2021

Status

Available

Acceptance

Per date

Build

Type

Apartment, Ground floor apartment, Apartment

Type of construction

Resale

Year of construction

1930

Oppervlakte & inhoud

Living

75 m²

Contents

225 m²

Layout

Number of rooms

3

Number of bathrooms

1

Number of floors

1

Energy

Energy label

D

Outdoor space

Garden

Backyard

Storage space

Type

Freestanding wood