Verhuur

Huis verhuren

De perfecte huurder voor je huis

Uiteraard ben je zuinig op jouw huis, ook als je er niet zelf in woont. Dat snappen wij heel goed. Daarom verhuren we jouw huis niet aan de eerste de beste, maar screenen we mogelijke huurders op basis van het vooraf vastgestelde profiel. Voor de presentatie en advertentie laten we foto’s door een professionele fotograaf maken. Met een waterdicht contract zorgen we ervoor dat jij én de huurder precies weten waar jullie aan toe zijn.

En dit alles tegen een eerlijk tarief van 1 maand huur (inclusief BTW).

Stappenplan

Eerste vrijblijvende kennismaking

Het is wel zo prettig om elkaar een beetje te leren kennen zodat jij weet aan wie je je huis toevertrouwt. Voor ons is belangrijk te weten wat jouw behoeftes en je verwachtingen zijn ten aanzien van de huurder, de duur van het contract en de prijs. Over dat laatste kunnen wij je uiteraard ook goed adviseren.

De perfecte presentatie
van je huis

Een ‘open deur’ maar uiteraard is de presentatie van je huis belangrijk. Daarom laten we een professionele fotograaf de foto’s maken en zorgen wij voor de fijne en pakkende teksten die passen bij jouw huis. Indien gewenst kunnen we ook helpen met een geschikte inrichting.

Advertenties op diverse kanalen

Hoe meer mensen jouw huis kunnen vinden, hoe meer keuze we hebben bij de selectie van de geschikte huurder. Daarom plaatsen we jouw huis op meerdere platformen, waaronder Nederlands grootste verhuur portal Pararius. Ook brengen we je huis onder de aandacht op social media-kanalen.

Screenen en voorleggen
van kandidaten

Nadat we de kandidaten persoonlijk hebben ontmoet tijdens de bezichtigingen screenen we hen op basis van het paspoort en het inkomen. Wanneer dit allemaal in orde blijkt en aansluit bij het gewenste profiel, stellen we de huurder aan jou voor. Want jij beslist.

Een rechtsgeldig
huurcontract

Het is voor jou en voor de huurder belangrijk dat het huurcontract begrijpelijk is en rechtsgeldig. Zo wordt niemand verrast tijdens of bij het einde van de verhuurperiode! Wij zorgen er natuurlijk voor dat beide partijen hieraan hun goedkeuring geven.

Sleuteloverdracht en
laatste check

Het is altijd een leuk moment om de nieuwe huurder in zijn nieuwe huis te verwelkomen. We maken foto’s en checken de inventarislijst, zodat daar later geen discussies over zijn.
Dan leggen we alle details uit en gaan pas weg als alle vragen zijn beantwoord.

Tarief voor verhuur: 1 maand huur (inclusief BTW)