Verkoop

Huis verkopen

De perfecte koper voor je huis

Amsterdam is een prachtige stad waar mensen graag wonen. Dat is fijn want dat zorgt ervoor dat er veel interesse is bij de verkoop van jouw huis. Maar ook in deze tijd geldt dat een huis succesvol verkopen een vak is. Je wilt je huis voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden verkopen. Samen met iemand die naast je staat en je waar mogelijk helpt. Teamwork is belangrijk.

Waarom kies je voor ons

Eerlijk

Tijdens het gehele verkoopproces zijn we eerlijk en open over wat we vinden en denken. We maken jou wegwijs in de weinig transparante woningmarkt van Amsterdam. We hebben nooit een dubbele agenda, wij kiezen altijd wat het beste is voor jóu.

Betrokken

We gaan samen met jou deze reis aan. Want zo ervaren veel mensen het verkopen van hun huis, als een avontuurlijke reis op onbekend gebied. We zijn er voor jou, niet alleen op het zakelijke vlak maar ook voor jouw persoonlijke verhaal. En snappen dat het om meer gaat dan alleen om stenen.

Authentiek

We zijn gewoon oprecht aardige sympathieke én authentieke mensen. We nemen geen blad voor onze mond, gedragen ons in alle situaties zoals we zijn. We staan met beide benen op de grond en zeggen waar het op staat, ook als dat erin resulteert dat we een huis niet aan/verkopen.

Vakkennis

Je koopt en verkoopt je huis maar een paar keer in je leven. Daarom wil je iemand naast je die precies weet wat er speelt in de Amsterdamse huizenmarkt. En wij weten dat. We weten voor welke prijzen de huizen worden verkocht en voor welke prijs we jouw huis in de markt moeten zetten voor het beste resultaat.

Onderhandelaars

Goed kunnen onderhandelen is een heel belangrijke onderdeel van makelen, bij aan- en verkoop. Want jij wilt gewoon de juiste prijs voor je huis. En dat niet alleen, je wilt ook de juiste verkoopvoorwaarden. Daar zorgen we voor.

Focus

We zijn een klein en hecht team. Je hebt met 1 makelaar, joúw makelaar, te maken. Die zich vastbijt in jouw situatie en wensen. En daar heel hard voor loopt. Want elke klant telt. En laten we eerlijk zijn, we moeten hard werken voor elke nieuwe klant. En dat doen we met overtuiging!

Uit welke stappen bestaat het verkopen van jouw huis

Onze tarieven

Wij hanteren een courtage die afhankelijk is van de waarde van jouw huis. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Hieronder zie je de courtages, inclusief 21% BTW.

Woningen tussen

€ 0 en € 600.000

1,2 % courtage

Woningen tussen

€ 600.000 en € 1.200.000

1,0 % courtage

Woningen tussen

€ 1.200.000 en € 5.000.000

0,8 % courtage

Opstartkosten €600 inclusief 21% BTW.

Wat klanten van ons zeggen

De waarde weten van uw huis of woning?

Wilt u een gratis waardebepaling van uw huis of woning ontvangen?