Aanhuur

Huis huren

Samen vinden we jouw perfecte huurhuis

Het vinden van het perfecte huurhuis! Het is op het moment niet makkelijk om een huis te huren in Amsterdam. Zeker als je de weg niet weet en geen contacten hebt. Gelukkig kennen wij de weg wel en hebben we veel contacten!

Samen met jou gaan we op zoek naar het perfecte huurhuis in Amsterdam. Allereerst stellen we een duidelijk wensenpakket op waar jouw appartement aan moet voldoen. Vervolgens sturen wij je dagelijks het nieuwe aanbod en plannen we de bezichtigingen voor je in. Samen bezoeken we het huis en kijken wij voornamelijk naar de technische aspecten van de woning, terwijl jij kijkt of jij je er ziet wonen. Mocht het een match zijn, dan adviseren wij je over de te bieden huurprijs en zullen dit voorstel uiteindelijk uitbrengen bij de verhurende makelaar.

Wanneer het voorstel is geaccepteerd helpen wij je met het contract en zijn uiteraard ook aanwezig wanneer je de sleutels krijgt! Het is echt een sterk staaltje teamwork, met het uiteindelijke doel om voor jou het perfecte huis te vinden.

Stappenplan

Eerste vrijblijvende kennismaking

Het is wel zo prettig om elkaar een beetje te leren kennen zodat jij weet met wie je deze zoektocht begint. Voor ons is belangrijk te weten wat jouw behoeftes en je verwachtingen zijn ten aanzien van het te huren huis zoals woonwensen, budget, lokatie, etc. Over deze zaken kunnen wij je uiteraard ook goed adviseren. Ook goed om te weten dat wij enkel exclusief werken, zodra je ons inschakelt.

De zoektocht naar jouw huurhuis

Dagelijks komt er flink wat nieuw aanbod online. Wij screenen deze voor je en sturen de interessante huizen naar je door. Mocht jij er ook enthousiast van worden dan plannen we een bezichtiging in. Door onze goede connecties lukt dit ons eigenlijk altijd.

Bezichtigingen doen we samen

Ons doel is om altijd aanwezig te zijn wanneer jij een huis gaat bezoeken. Tijdens de bezichtigingen kijken wij vooral naar de technische aspecten van de woning, zodat jij je kan richten of het een huis is waar je jezelf ziet wonen. Na de bezichtiging bespreken we samen wat de goede en slechte punten zijn, om zo samen te bepalen of dit jouw perfecte huis is!

Een voorstel doen

Wanneer je er een nachtje over hebt geslapen en nog steeds enthousiast bent, zetten wij het voorstel op papier richting de verhurende partij. Wij bekijken wat de juiste te bieden prijs is. Soms kunnen we onder de vraagprijs bieden, maar soms moeten we er ook boven bieden om een goede kans te maken.

Contract en incheck

Yes ons voorstel is geaccepteerd! De verhurende partij zal nu een contract opstellen waarin de gemaakte afspraken komen te staan. Wij zullen dit contract grondig checken en er voor zorgen dat alles er correct en rechtmatig instaat. Zodra deze getekend is, is het na de betaling van borg en huur allemaal geregeld. Wij zijn ook aanwezig bij de incheck, om na te gaan of alles werkt en nog zo is zoals afgesproken. Daarnaast helpen we je met het afsluiten van de contracten met een energieleverancier en internet.

Nazorg

Mochten er nog zaken zijn die tijdens je eerste weken toch niet duidelijk zijn of in het huis niet goed functioneren dan zijn wij er voor je om je hierbij te assisteren. De eerste weken in een nieuw huis in een nieuwe stad kunnen intens zijn, dus wij zijn er voor je als het nodig is!

Tarief voor aanhuur: € 2000 (inclusief BTW)

Referentie