Recensies

Recensies

Wat onze klanten zeggen

De meeste klanten komen bij ons binnen na een tip van vrienden of kennissen die eerder met ons hebben gewerkt. Een betere aanbeveling kan natuurlijk niet. We ‘scoren’ hoog op zaken als betrokkenheid en directheid, we winden er geen doekjes om.

Bekijk onze recensies op makelaarsite Funda.

Beoordeling: 9.7

Bereikbaarheid en communicatie
9.8
Deskundigheid
9.8
Onderhandeling en resultaat
9.4
Prijs / kwaliteit
9.6

Perfect House Makelaars heeft de kennis, professionaliteit en aanpak die nodig is om te slagen in deze huidige huizenmarkt. Jolanda en Jasper hebben ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis hebben kunnen kopen en ons bestaande huis ook goed hebben weten te verkopen. Wij zijn goed en realistisch geadviseerd tijdens de biedingen voor de aankoop van ons nieuwe huis en daarnaast is het verkoopproces soepel en prettig verlopen. Bovendien zijn Jolanda en Jasper hele leuke mensen dus dat is ook heel fijn! 100% aanrader!

Lumeijstraat 9 III

Vanuit Twente naar Amsterdam. Samen veel bezichtigingen gedaan. Jolanda (en Jasper) zeer betrokken, professioneel, goed bereikbaar en in staat om snel te schakelen. Kennis van de markt in Amsterdam en kritisch - bij de bezichtiging(en) - en op de juiste momenten. Begeleiding en communicatie was voor mij ideaal. Een Perfect House (gevonden) door een Perfect Duo! Ik kan deze twee van harte aanbevelen!

Dealing with real estate companies in Amsterdam is difficult, as the market is really hot, and they don't need to work hard in order to get business. Despite this, Japer and Jolanda are amazing at a personal and professional level. Extremely responsive, attentive and kind (even during off office hours and weekends) and super thoughtful in their feedback.

We kwamen Jasper tegen tijdens onze zoektocht naar een ander huis. Ons eigen huis stond toen al te koop en hiervoor hadden we al een makelaar. Deze makelaar voldeed niet aan onze wensen, kreeg ons huis (in Amsterdam) binnen 3 maanden nog niet verkocht. We besloten om te switchen van makelaar en belden toen Jasper omdat hij een goede indruk had gemaakt tijdens de bezichtigingen van het anderen huis. Wat een wereld van verschil met onze andere makelaar! Goede communicatie, service en ze hadden er ook gewoon zin in. Binnen 3 weken was ons huis voor een goede prijs verkocht. Huizen in Amsterdam verkopen zich dus niet vanzelf maar een goede makelaar wel en wij kunnen The Perfect House dan ook zeker aanraden. Dikke props voor Jasper en Jolanda.

Jasper heeft ons geweldig geholpen bij de verkoop van ons appartement. Hij is goed geïnformeerd, heeft veel contacten en is heel servicegericht. Wat wij daarnaast heel prettig vonden is dat hij een heldere visie heeft op de beste verkoopstrategie, maar de uiteindelijke keuze aan de klant laat. Wij volgden hem daarin zonder twijfel - en met succes: ons appartement werd snel verkocht tegen een heel goede prijs. Ook waardeerden we de nuchtere werkwijze van Jasper. Zo presenteert hij een huis met mooie foto's maar ook naar waarheid (dus geen alombekende fototrucs met groothoeklenzen). Ook laat hij zich niet opjagen (een verademing in de overspannen markt!) terwijl hij stevig de belangen van zijn klant behartigt. Wij kunnen kortom The Perfect House van harte aanbevelen!

The Perfect House is een prettig en kleinschalig makelaars kantoor in Amsterdam met persoonlijke aandacht !

Heel fijn contact met de makelaar tijdens verkoop proces. Professioneel en vriendelijk. Goed advies over de verkoop techniek door vraagprijs niet te hoog te zetten en dan rekenen op overbieden. Makelaar had altijd snel antwoord op vragen en accuraat. Er zijn mooie foto's gemaakt en er is een goed verhaal geschreven. Op het moment van verkoop waren mijn huurders nog in het pand aanwezig, daar is goed overleg mee geweest zodat de bezichtigingen gedaan konden worden rekening houdend met de wensen van de huurders. Makelaar heeft ook hulp geboden met het verkopen van achtergebleven meubels die de nieuwe kopers niet wilden overnemen. Top ervaring.

Jasper is een fijne makelaar. Hij ging mee in mijn wensen en gaf daarnaast ook goed advies. Hij nam alles uit handen, en dat was erg fijn. Ik vond het een spannende stap om mijn eerste huis te verkopen, maar door Jasper heb ik het niet als een vervelend proces ervaren.