Over ons

Wie zijn we?

Betrokken, authentiek en eerlijk

Perfect House Makelaars bestaat uit een klein team. Dat betekent korte lijntjes, waardoor er automatisch intensief contact is met onze klanten. Dat vinden we heel prettig, aangezien fijn contact met onze klanten een van onze drijfveren is.

Wij begrijpen goed dat het verkopen niet alleen maar gaat om stenen en geld. Er komt veel emotie bij kijken, het gaat namelijk over je (nieuwe) thuis. Ons doel is om op een menselijke manier het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets dat onze klanten ons bestempelen als betrokken, authentiek en recht door zee.

Eerlijk

We zeggen wat we denken en handelen daarnaar.

Betrokken

We lopen hard voor je, echt heel hard.

Authentiek

We zijn echte mensen zonder poespas.

Vakkennis

We weten wat we doen door theorie en praktijk te combineren.

Onderhandelaars

Een goed resultaat voor de juiste prijs.

Focus

Een klein en hecht team.

Jasper Holleboom

Al sinds dat ik 8 jaar geleden Perfect House Makelaars ben begonnen, voelt het voor mij niet als werken! Veel van de elementen die je dagelijks tegenkomt binnen de makelaardij zijn zaken die erg passen bij mij als persoon. Zo geniet ik enorm van het ontmoeten van nieuwe mensen, het zien van kansen met vastgoed, het scherp onderhandelen om zo de beste deal te krijgen voor mijn klanten, de dynamiek van de stad Amsterdam en de diversiteit van de verschillende takken van sport die je hebt binnen ons vakgebied hebt! Iedere klant is weer anders en ik vind het schitterend om uiteindelijk voor iedereen dat resultaat te behalen, waar alle partijen blij van worden.

Betrokken

Supporters van

We voelen ons ook betrokken. Betrokken bij heel veel zaken en zeker ook met mensen die het minder makkelijk hebben dan wij. Die om welke reden dan ook (even) buiten de pot plassen. Of beter gezegd, even geen huis hebben waar ze die pot kunnen zetten, omdat ze door faillissement, scheiding of schulden op straat zijn beland en geen sociaal vangnet hebben. Daarom steunen wij het initiatief Onder de Pannen van De Regenboog Groep.

De Regenboog Groep ondersteunt zogeheten economisch daklozen met het initiatief Onder de Pannen. Zodat deze mensen even geen zorgen hebben over een slaapplaats en daarmee de tijd krijgen op adem te komen om hun leven weer op de rit te krijgen.  

Wij op onze beurt steunen dit project, niet alleen mentaal, maar ook financieel. Met een donatie van €50 per verkocht of aangekocht huis. Doe jij met ons mee? Vul dan, bij aan of verkoop van jouw huis, onze donatie aan met een door jezelf te bepalen bedrag. In deze brochure kan je meer over het project lezen.