Ons steuntje in de rug aan de economisch daklozen

Economisch daklozen hebben één groot probleem: ze hebben geen dak boven hun hoofd omdat ze schulden hebben, werkloos of net gescheiden zijn en niet snel genoeg een nieuwe woning vinden.

Een jaar geleden hadden we voor het eerst contact met De Regenboog Groep. Wij hebben als makelaar de behoefte iets terug te geven aan de maatschappij. De activiteiten van ‘Pionier in tijdelijk onderdak’ zoals De Regenboog Groep zichzelf noemt, zijn gericht op het huisvesten van mensen die het (tijdelijk) moeilijk hebben. Wonen is dus onze verbindende factor.

Uit alle projecten van De Regenboog kozen wij voor het ondersteunen van het project ‘Onder de Pannen’ waarbij economisch daklozen geholpen worden aan betaalbare tijdelijke woonruimte.

Met onze donatie van €1250, €50 per in 2020 verkochte woning, kunnen we een paar mensen financieel ondersteunen met hun tijdelijk onderdak. Zo krijgen ze tijd en rust om hun leven op orde te krijgen.

Doe jij mee? Dat kan door net als wij het programma ‘Onder de pannen’ van De Regenboog Groep te steunen. Of natuurlijk jouw huis via onze makelaardij The Perfect House, te verkopen!

Deel dit bericht met je vrienden