Hoera weer tijd en aandacht voor de huizenkoper

Ook in de Amsterdamse huizen business zijn zaken sterk gewijzigd de afgelopen tijd. Met name de 1,5 meter regel heeft voor een grote én positieve verandering gezorgd.

Voorheen was het in Amsterdam heel gewoon dat als je een huis ging bezichtigen, je met 50 andere geïnteresseerden tegelijkertijd door het huis struinde. Of met een beperkt groepje binnen een kwartier geacht werd weer buiten te staan voor de volgende bezoekersronde.

Echt ontspannen is het niet om kennis te maken met jouw droomhuis en te realiseren dat jij niet de enige bent die verliefd is geworden op dit ene perfecte huis. Bovendien had de makelaar vaak ook weinig tijd voor je, druk in gesprek met die andere kopers, of gewoon geen zin om voor de zoveelste keer hetzelfde verhaal te vertellen, het huis verkocht zichzelf wel.

Ik vond het altijd vervelend, makelaars die op deze manier huizen verkochten. Gelukkig is deze tijd voorbij! We weten niet voor hoe lang, dus genieten ook wij bij de aankoop van jouw droomhuis van de 1 op 1 aandacht van de verkoopmakelaar. Nu worden alle vragen direct beantwoord en krijg je persoonlijk uitgebreide informatie over het huis tijdens de bezichtiging. Zoals het hoort.

Ben je op zoek naar een huis in Amsterdam, maar had je de moed al opgegeven, ervaar dan hoe het is om in alle rust een huis te bezichtigen. Wij helpen je daar uiteraard graag mee, wij houden zelf ook van de persoonlijke aandacht!

Deel dit bericht met je vrienden